€2 van de inschrijving is een logistieke kost voor het virtuele race platform AtlasGO. Het andere deel van uw inschrijvingsgeld gaat naar UNICEF om bij te dragen aan de humanitaire hulp die dringend nodig is in Oekraïne. Het totaalbedrag is niet fiscaal aftrekbaar. U kunt ook meer dan €8 doneren om het werk van UNICEF in Oekraïne te steunen.

€2 of the registration is a logistic cost for the virtual race platform AtlasGO. The other part will go to UNICEF to contribute to the humanitarian aid for the people of Ukraine. The subscription fee of this race is non-deductible. You may also choose to donate more (over 8€) should you like to give additional support to UNICEF’s actions in Ukraine.

1. Run for Europe 2022

Ik schrijf me in voor de virtuele wedstrijd Run for Europe voor Oekraïne

Photo

  • €6 voor UNICEF + €2 logistieke kosten (deze gift is niet fiscaal aftrekbaar)

  • €13 voor UNICEF + €2 logistieke kosten (deze gift is niet fiscaal aftrekbaar)

  • €26 voor UNICEF + €2 logistieke kosten (deze gift is niet fiscaal aftrekbaar)

Waarom een gift doen?

  • UNICEF zet zich in om ieder kind te bereiken om ze van voldoende voedsel te voorzien, te vaccineren, te onderwijzen en te beschermen.
  • Onze impact om wetgevingen, politieke besluiten en gewoontes te veranderen om kinderen te beschermen, is groter dan van om het even welke andere organisatie.
  • We zetten ons in om verandering teweeg te brengen en blijven dit doen tot de wereld een veilige plaats is voor álle kinderen.
  • UNICEF is volledig afhankelijk van vrijwillige giften en donaties. We ontvangen geen financiële steun van de Verenigde Naties.

2. Mijn gegevens

* Verplichte velden

Respect voor je privé-leven

De bescherming van je persoonlijke gegevens en je rechten op dit vlak zijn van het grootste belang. UNICEF België voldoet aan de desbetreffende Europese regelgeving - GDPR (Algemene Verordening Gegevensbescherming). Voor meer informatie over deze verordening, over de verwerking van jouw gegevens, je rechten en hoe je ze kunt uitoefenen, nodigen wij je uit om onze privacy notice te lezen. Hartelijk dank !

3. Mijn betaling

100% beveiligd betalingsplatform

Bankkaart (?)

Paypal

Ons steunen met het grootste vertrouwen

Alle stortingen gaan naar:
 
UNICEF België.
Picardstraat 7 - bus 306, 1000 Brussel
Ondernemingsnummer: 0407562029
IBAN: BE31 0000 0000 5555
BIC: BPOTBEB1