1. Mijn gift

Help samen met Grohe kinderen wereldwijd aan een schone en veilige leefomgeving

Photo

  • 20 EUR geeft een kind thuis toegang tot een toilet

  • 50 EUR geeft 17 kinderen levensreddende informatie over gezonde toiletgewoonten

  • 80 EUR geeft 3 meisjes toegang tot een toilet op schoo, waardoor ze ook tijdens hun puberteit naar school blijven gaan

Waarom een gift doen?

  • UNICEF zet zich in om ieder kind te bereiken om ze van voldoende voedsel te voorzien, te vaccineren, te onderwijzen en te beschermen.
  • Onze impact om wetgevingen, politieke besluiten en gewoontes te veranderen om kinderen te beschermen, is groter dan van om het even welke andere organisatie.
  • We zetten ons in om verandering teweeg te brengen en blijven dit doen tot de wereld een veilige plaats is voor álle kinderen.
  • UNICEF is volledig afhankelijk van vrijwillige giften en donaties. We ontvangen geen financiële steun van de Verenigde Naties.

2. Mijn gegevens

* Verplichte velden (deze gegevens zijn noodzakelijk om van je fiscale aftrek te kunnen genieten)

Respect voor je privé-leven

De bescherming van je persoonlijke gegevens en je rechten op dit vlak zijn van het grootste belang. UNICEF België voldoet aan de desbetreffende Europese regelgeving - GDPR (Algemene Verordening Gegevensbescherming). Voor meer informatie over deze verordening, over de verwerking van jouw gegevens, je rechten en hoe je ze kunt uitoefenen, nodigen wij je uit om onze privacy notice te lezen. Hartelijk dank !

3. Mijn betaling

100% beveiligd betalingsplatform

Bankkaart (?)

Overschrijving

Paypal

Ons steunen met het grootste vertrouwen

Alle stortingen gaan naar:
 
UNICEF België.
Picardstraat 7 - bus 306, 1000 Brussel
Ondernemingsnummer: 0407562029
IBAN: BE31 0000 0000 5555
BIC: BPOTBEB1