Mijn gift

Ik schenk maandelijks, ik word Meter of Peter

Photo

  • Met €15, of €0,48 per dag, kan UNICEF 124 kinderen poliovaccins toedienen.

  • Met €25, of €0,80 per dag, worden 80 zakjes nutritionele pasta verdeeld.

of

Ik schenk eenmalig

Waarom schenken?

  • UNICEF zet zich in om een maximum aantal kinderen wereldwijd te voeden, te vaccineren, te onderwijzen en te beschermen.
  • We beïnvloeden wetgevingen, politieke besluiten en gewoontes om kinderen te beschermen, meer dan eender welke andere organisatie.
  • We doen ons best om verandering teweeg te brengen en blijven dit doen tot de wereld een veilige haven vormt voor álle kinderen.
  • UNICEF is volledig afhankelijk van vrijwillige giften en donaties, wij krijgen geen financiële hulp van de Verenigde Naties.

Mijn gegevens

* Verplichte velden (deze gegevens zijn noodzakelijk om van je fiscale aftrek te kunnen genieten)

Respect voor je privé-leven

UNICEF België respecteert de bescherming van het privé-leven.

Jouw gegevens worden enkel in ons systeem opgeslagen voor communicatiedoeleinden. De wet van 11 december 1998 betreffende de bescherming van de persoonlijke levenssfeer ten opzichte van de verwerking van persoonsgegevens verschaft je toegang tot deze gegevens en biedt je de mogelijkheid deze te wijzigen.

UNICEF is zich ten zeerste bewust van jouw privé-leven en jouw gegevens worden uiterst vertrouwelijk behandeld. Je gegevens worden onder geen enkel beding doorgegeven aan derden. Je hebt op elk ogenblik toegang tot jouw gegevens en je kan deze ten allen tijde laten wijzigen per e-mail via info@unicef.be of telefonisch via 02/230.59.70.

Mijn betaling

100% beveiligd betalingsplatform

Selecteer de betaalkaart van je keuze

Vervaldatum

De veiligheidscode bestaat uit de 3 laatste cijfers op de keerzijde van uw bankkaart

of een betaling met Paypal

Ons steunen met het grootste vertrouwen

Deze website is 100% beveiligd. Alle bank- en betaalgegevens worden gecodeerd via het SSL protocol. Ze worden in geen enkel geval opgeslaan in ons computersysteem. UNICEF staat steeds tot je dienst om al je vragen te beantwoorden. Aarzel niet om ons te contacteren per e-mail: info@unicef.be.